Jeg har mine tvil om dette er greia for meg, men nå er jeg der i alle fall.

Jeg er blitt fortalt at det er bra for kunstnere å være der, men jeg skjønner ikke helt det. Det er nesten umulig å poste bilder man har jobba med på en grundig måte på PC. Jeg må isåfall overføre dem til telefonen først (noe som virker veldig dumt siden min holder på å trekke sitt siste sukk og er tom for lagringsplass, men jeg skaffer meg nok ny snart).

For nei, jeg skaper ikke kunst med telefonen. Til nød tar jeg bilder for å dokumentere arbeid i andre media enn foto, og de blir aldri særlig bra (nok en grunn for ny telefon).

Og så er jeg dårlig til å kommunisere på sosiale media generelt. På den vanlige bloggen min er jeg elendig på å svare på kommentarer. Jeg prøver å komme meg tilbake på twitter, men det går treigt (jeg poster ting en gang i uka ca, interagerer ikke). Det eneste stedet jeg henger er facebook. (link til min ganske inaktive forfatterside, ettersom jeg lager mer visuell kunst enn skrivekunst for tida).

Det er mye lettere å se for seg at jeg skal poste bilder av snegler og hobbyprosjekter, dessverre. Så om profilen degenererer etter hvert beklager jeg. Et annet bruksområde vil være å poste bilder av kunst jeg liker når jeg (en sjelden gang…) er på andres kunstutstilling.

Reklame

Om Tarald

Born 1977 in Norway and have mostly stayed here since. I'm a writer with two collections of poems on my record, and I'm a transsexual man (FtM).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s