Fra vernissagen i Rådhusgalleriet

Fra vernissagen i Rådhusgalleriet

Det var stort å stille ut i Rådhusgalleriet. Det gjør ikke så mye at bildene ikke ble solgt. Fotografiene har hver sin post nedenfor (passordet er fjerna). Alle fire selges nå bare samlet, med rammer, men til redusert pris (kr 3000,-). Bilder av de to andre verkene kommer etter hvert (det ene vises ovenfor). Også filmen kan sees uten passord nå.

I fjor solgte jeg ingen bøker, men i år solgte jeg fire. Mye takket være opplesning og boksignering sammen med Gudmund Vindland:

2015-06-26 16.52.48

Etter Pride er det lett å føle en tomhet over at det er slutt for denne gang. Jeg er liksom bare kunstner en gang i året, og jeg begynner å føle en trang til å utvide virksomheten. Det jeg trenger er stadige utfordringer, og snuser på tanken om kunstutdanning etter hvert. Først må jeg imidlertid bekjempe litt sosial fobi, så planen er å ta litt kunsthistorie på universitetet først. Og siden jeg ikke lar meg hemme av prestasjonsangst og autoritetsfrykt (egentlig vet jeg knapt hva disse fremmedorda betyr), jakter jeg på steder hvor kunsten kan sendes inn og vurderes, helst gratis eller til en overkommelig deltakeravgift.

Reklame

Om Tarald

Born 1977 in Norway and have mostly stayed here since. I'm a writer with two collections of poems on my record, and I'm a transsexual man (FtM).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s